Koncert v obřadní síni - zrušeno

ZRUŠENO: Æ.O.D x KAM KV°

Místo
Hřbitov Drahovice

❗️ Vážení návštěvníci, s lítostí Vám oznamujeme, že v závislosti na mimořádná opatření vlády o omezení hromadných akcí, jsme se rozhodli akci konající se 2.10. - Æ.O.D x KAM KV° zrušit. Udělat toto rozhodnutí nás velmi mrzí a žádáme Vás tímto o pochopení. Snažíme se v tuto chvíli zvolit tu nejlepší cestu, jak celou akci pouze přesunout na vhodnou dobu a realizovat ji v plném znění tak, jak byla naplánována.

Druhá edice událostí Æntity.one.Default, která proběhne v prostorách bývalé Obřadní kaple v Drahovicích (Karlovy Vary). Ve spolupráci s Kanceláří architektury města Karlovy Vary se nám podařilo událost vytvořit v tomto nevšedním prostoru. Ve spolupráci s labelem NONA Records jsme přizvali dvě hudební dua Thistle a THYME. Další interpretem bude Jiří Suchánek, který nám představí projekt ATOM TONE. Celý večer uzavře Natálie Pleváková.

Akce je pořádána v rámci 10. ročníku festivalu Den Architektury. Objekt, ve kterém koncert proběhne, byl postaven v letech 1899 – 1900 v antikizující formě italské neorenesance. Bývalá obřadní síň není běžně přístupná veřejnosti.

Autorem plakátu je Kristýna Sidlárová aka Sida100.
O světelný zážitek se postará světelná produkce MAESS.
 

???? // schedule
19:00 open
19:30 Thistle
21:00 THYME
22:00 Jiří Suchánek- ATOM TONE
23:00 Natálie Pleváková


Vstupné je zdarma!

Událost se koná za podpory Karlovarského kraje, Kanceláře architektury města Karlovy Vary, statutárního města Karlovy Vary a FaVU VUT.