foto

Videospot

Bakalářské studium fyzioterapie v Karlových Varech představuje nový videospot

Připravovanou výuku oboru Fyzioterapie 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Karlových Varech představuje nový spot. Dvouminutové video má mezi potencionální studenty i širokou veřejnost šířit povědomí o možnosti absolvovat bakalářský studijní program Fyzioterapie v Karlových Varech. Výuka bude zahájena v akademickém roce 2018/2019 a přihlášky ke studiu je možné podávat do konce února 2018.

Promo spot je možné stáhnout níže uvedeným odkazem, bude také šířen prostřednictvím sociálních sítí a promítán při projekcích v karlovarských kinech, hokejových zápasech v KV Areně a při dalších příležitostech.  

(Video ke stažení zde: https://1drv.ms/f/s!Aj1PWCVRKRFdgcVEFF4ClL9u-enMGg)

Studenti, kteří chtějí zvýšit své šance na úspěch při přijímacím řízení, se mohou zúčastnit doplňkových přípravných kurzů. Ty budou probíhat od března do května v místě budoucího studia, tedy v budově školy na nábřeží Jana Palacha. Bude se jednat vždy o sobotní dopoledne (kromě Bílé soboty o Velikonocích). Kurz potrvá čtyři vyučovací hodiny a bude střídavě věnován fyzice a biologii, tedy předmětům, ze kterých se skládají přijímací zkoušky. Doplňkové přípravné kurzy budou zcela zdarma. Případní zájemci se mohou obrátit na koordinátora pro studium fyzioterapie v Karlových Varech Jana Klímu (email: vvskvatmmkv [emailtecka] cz (vvskv[at]mmkv[dot]cz), telefon 602 149 770).